Ismerjen meg minket!
Kevevára pálinkaház 2015 óta folytatja tevékenységét Ráckevén. Az alapító – Körmendi Lukács – kezdetektől fogva kifejezetten a Csepel-sziget környékén termő gyümölcsök feldolgozására alapozta a főzde működését, és csakis a legkiválóbb gyümölcsöket használta fel pálinkáihoz, többek között ennek is köszönhető azok különlegesen jó minősége. Pálinkáink az elmúlt években rengeteg elismerést kaptak a fogyasztóktól, illetve több díjat is szereztünk a pálinkafőző versenyeken.
Pálinkafőző berendezésünket az Alcohol System
Kft. gyártotta több évtizedes szeszipari tapasztalatok felhasználásával.
A berendezések
alkalmasak gyümölcscefrék és szőlőtörköly feldolgozására a kiváló minőség garantálásával. Két
berendezés működik 1 db 600 l-es és 1 db 300 l-es üst. Így a kisebb mennyiséget is egyedileg
lehet kifőzni (párlatolni). Kereskedelmi főzés is működik, így saját márkás termékünk
megvásárolható Pálinkaházunkban.
Kiváló minőség
Pálinkáink kizárólag kiváló alapanyag – I. osztályú, gondosan válogatott gyümölcs
felhasználásával és hagyományos receptek alapján, a Kárpát-medencei pálinka kultúra minőségének
irányelveit szem előtt tartva készülnek el. Garantált
minőségű termékeket állítunk elő és forgalmazunk.
Csepel-szigeten jelentős szőlő és gyümölcstermesztés folyik, így a pálinkafőzéshez helyben áll rendelkezésre a minőségi gyümölcs alapanyag és a korszerűen felszerelt pálinkaház. Budapest közelében Ráckevén megtalál minket!